Модератор: Kiril62
Sando написа:Не е само на слънце. На много места като го пусна тоя бокс, машината се нервира бръмчи, не може да се настройва и ми скъсва нервите. Реално още никъде не съм могъл да го ползвам. Не знам на къде го включвате тоя бокс, ама там където съм ходил не е уродено и с други машини се работи без проблем. Не е лоша маската, ама прекалено много я хвалят някой, не заслужава чак такова внимание
vorenii написа:kolegi-ot 2 godini sum s G.mask3....nyakoi znaeli kakva e razlikata v dulbochinata na "avtomatichen rejim" i ostanalite VCO i tn......
vorenii написа:kolegi-ot 2 godini sum s G.mask3....nyakoi znaeli kakva e razlikata v dulbochinata na "avtomatichen rejim" i ostanalite VCO i tn......
Golden Mask написа:Sando написа:Не е само на слънце. На много места като го пусна тоя бокс, машината се нервира бръмчи, не може да се настройва и ми скъсва нервите. Реално още никъде не съм могъл да го ползвам. Не знам на къде го включвате тоя бокс, ама там където съм ходил не е уродено и с други машини се работи без проблем. Не е лоша маската, ама прекалено много я хвалят някой, не заслужава чак такова внимание
Ти сигурен ли си че детектора е с ПАУЪР БОКС ? Щото има едни пак със същите копчета под кутията но са с ПАУЪР ЧИП при тях се наблюдава известна нестабилност и за това ги спряхме, какво ти пише в гаранционната карта ? След включване на бокса ( ако е с такъв ) се прави задължително балансиране към земята, а ако звуковия праг не е равномерен работната честота се измества (с потенциометъра под кутията) така че да се получи стабилен праг . Всичките тия неща си ги пише в упътването за работа, ако има кой да чете де, много често детектора е сменил няколко собственика и всички документи са някъде по трасето . Ако детектора е с черния кабел ,,TASKER" е много вероятно да има проблем в кабела, най-вече нарушена изолация между жило и оплетка и при включване на висока енергия детектора загубва ума и дума....... Много често проблемата е от задкормилното устройство ( в случая Sando ) такива могат да дойдат на безплатно обучение.........., в повечето случаи се получава много странно явление в моите ръце детектора работи без да бръмчи, без да има нестабилност, а в ръцете на клиента бръмчи ли бръмчи .
pavlinbass написа:vorenii написа:kolegi-ot 2 godini sum s G.mask3....nyakoi znaeli kakva e razlikata v dulbochinata na "avtomatichen rejim" i ostanalite VCO i tn......
Ти неможа ли да разбереш каква е разликата за тези две годинина авто баланс е по плитка,но по стабилна на замърсено.А за дълбочината това е много общо понятие..зависи от почвата,от терена,как настроиваш апарата....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта