САБАЗИЙ написа:Славииии оклепа хубавата тема за тежона с тез влечуги,а тькмо беше взел да му правиш подробно ревю!!!Сега две недели ще коментираме змийските сватби погребения
Небойсе само искам да покажа каде търся с ТЕДЖОНА !!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Kiril62
САБАЗИЙ написа:Славииии оклепа хубавата тема за тежона с тез влечуги,а тькмо беше взел да му правиш подробно ревю!!!Сега две недели ще коментираме змийските сватби погребения
stan960 написа:Браво Тесорото вече е осветено със знака на древният жезъл. Аиде сега на грандуците с тетрите.
slavitoooo написа:stan960 написа:Браво Тесорото вече е осветено със знака на древният жезъл. Аиде сега на грандуците с тетрите.
ЧУЛТА ГОСПОД !!!!!!!!!!!
slavitoooo написа:КОКТЕНУРКА НЕПОНАСЯ ТЕСОРО ФЕН Е НА MAINLAB
prokopi написа:slavitoooo написа:КОКТЕНУРКА НЕПОНАСЯ ТЕСОРО ФЕН Е НА MAINLAB
Да те питам,явно че си по спец от мен по змиоците,пепелянките ако ги фанеш за опашката мое ли да се завъртят да те захапат.Щото смоци и водни змии съм ловил не ме е страх и от опит знам че немогат да се обърнат да захапят.Ама за пепелянки и усойници незнам.Всъщност ловил съм и пепелянка веднъж,ама беше малка не повече от 15см и не я броя.
поздрави
TIP TOP написа:Слави какво си направил ти обърналси го на" анимал планет" , все си на далавера ако не искочат монетки то поне на природа ще се нагледаш !
Върни се в “МЕТАЛОТЪРСАЧИ TESORO”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост